Nagelstyling Le Jardin

Nagelstyling Le Jardin Nagelstyling Le Jardin

Nagels lakken

Voor het lakken van je nagels gebruik ik verschillende soorten nagellak die bij natuurlijke nagels passen, maar soms ook bij kunstnagels kunnen worden gebruikt.

 

Natuurlijke nagels lakken

Bij het lakken van je eigen (natuurlijke) nagels gebruik ik de lakken van OPI vanwege de hoge kwaliteit in kleuren, kleurmogelijkheden, viscositeit, de goede bewerking van de nagels, de zeer goede dekking en het uiterlijk(mat, glanzend, briljant). Afhankelijk van de kwaliteit van je nagels (iedereen heeft een ander type nagel) kan ik je nagels in de french-style lakken, of kan ik de gel lakken gebruiken.

 

Lakken met gel lak

Dit geeft het mooiste resultaat als je glans(briljant) wilt. Het is een belangrijke trend, maar daarnaast geven je nagels weinig onderhoud. De gel lak wordt na het opbrengen onder de UV-lamp direct uitgehard. En de gel lak versterkt je eigen nagels. Normaal is dat je er dan 2 weken lang niet naar hoeft om te kijken, zelfs als je je handen intensief gebruikt, bijvoorbeeld in het huishouden. De gel lak heb ik in alle fashion kleuren van nu!